2011. június 8., szerda

MAGamról

...hogy ki vagyok én? Tudom, nehéz beskatulyázni bárhova engem. A nemzeti oldalhoz tartozó ember vagyok, aki képviseli, kimondja mindazt, amit a nemzeti oldal elfojt, elrejt, dogmák, hazugságok, hamis (tehát nem Istentől való) tilalmak mögé bújtat, megöl magában akkor, amikor Boldogasszony Anyánk könyörületes szeretete megszólítja és meg akar nyilvánulni rajta keresztül.
Boldogasszonyunk maga az igazságosság és a méltányosság: az Égi Élő Igazság. Amikor a nemzeti oldal bosszúhadjáratot indít, elszámoltatás címén igazságtalan és méltánytalan eljárások során hurcol meg embereket, nem az Ő útját járja. A magyarság feladata az ősi harmónia visszaállítása, a Tündérkert (Tündér Ilona kertje, tehát Boldogasszonyunk országa) újraalapítása. A nemzet és Isten nevében gyűlöletet szítani, ártatlanokon bosszút állni tévút. Nem az Életfán való felfelé haladás, a spirituális emelkedés útja ez. Nem véletlenül található hazánk területén a Föld szívcsakrája: a mi feladatunk a Szeretet, az Égi Szakrális Fejedelem királyságának felépítése. Ez nem földi királyság: ,,Az én országom nem e világból való." Ma a nemzeti oldal sokszor a nemzetért sokat tett, magas spirituális szinten álló lelkeket (köztük a szakrális nemesség tagjait) is meggyalázza a nemzet előtt, bűnösnek kiáltva ki őket. Akik ezt teszik, elfojtják magukban az igazságérzet, együttérzés, szeretet tiszta lángjait, eltorlaszolják az Égi Forrás útját, amelynek a vize meggyógyítaná a nemzetet.
Ha meg akartok gyógyulni, engedjétek szabadon áramlani magatokon keresztül az Égi Boldogság energiáját! Hagyjátok megnyilvánulni őt, mondjátok ki, kiáltsátok világgá a szavakat, amit Ő ki akar mondani általatok! Öleljetek magatokhoz minden lelket, aki a szeretetet, a gyógyulást és a szabadságot várja tőletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése